Vaš osebni distributer elektronskih in elektromehanskih komponent na debelo!
Količina:

0


Znesek:

0,00

O podjetju

Podjetje UNO elektronika je od leta 1990 prisotno na slovenskem trgu prodaje na debelo z elektronskimi in elektromehanskimi komponentami. S trdno postavljenimi temelji, kvalitetnimi storitvami in zanesljivostjo je podjetje uspešen dobavitelj in distributer komponent na področju elektrotehnike. Izobražena ekipa zaposlenih zagotavlja ustrezno svetovanje in pomoč našim strankam pri iskanju najboljših rešitev. Konstantna zaloga artiklov omogoča hiter dobavni rok, ter omogoča nemoteno poslovanje našim partnerjem. 

V letu 2004 se je podjetje preselilo v novo zgrajene poslovne prostore, kateri so omogočili dodatno razširitev prodajnega programa, ki se nenehno dopolnjuje in sledi najnovejšim trendom.

                                               UNO elektronika d.o.o.

Širok nabor artiklov omogoča našim partnerjem naročanje širokega spektra izdelkov, kar olajša delo nabavnih služb v proizvodnjah in maloprodajnih trgovinah. Velika fleksibilnost in zanesljivost omogoča prilagajanje potrebam večjih partnerjev. 

V letu 2020 je podjetje vzpostavilo novo spletno platformo, katera še olajša iskanje artiklov, ter omogoča hitrejše naročanje in dobavo artiklov našim partnerjem. Spletna rešitev B2B (Business to business) je namenjena prodaji na debelo in lažjem sledenju naročil.

Odlikuje nas zanesljivost, prilagodljivost in hitrost. Kakršnakoli želja kupca je za nas delovna naloga. Preizkusite nas!

Bonitetna ocena


Direktor podjetja:

Enzo Jedrejčić ing. el.